Przestrzeń:

Sala na parterze

Obiekt:
Kuchnia Żoliborz
200os. Konferencja Teatralnie
220os. Bankiet Bankiet stojący
200m2 Powierzchnia 0 x 0 x 0

Opis przestrzeni Sala na parterze


Kuchnia Żoliborz sala na parterze

Sala na parterze – sala konferencyjna o powierzchni 200 m² w Kuchnia Żoliborz w miejscowości Warszawa.

Może pomieścić na konferencję 220 osób w ustawieniu bankietowym i 200 osób w ustawieniu teatralnym.

Można tu organizować m.in. konferencje, eventy i szkolenia.

Inne przestrzenie w Kuchnia Żoliborz

Parametry sal

Kuchnia Żoliborz Warszawa sala główna
2 302 zł netto
Za dzień
Sala główna
100 m2
100
80
Kuchnia Żoliborz Warszawa antresola
920,80 zł netto
Za dzień
Antresola
40 m2
40
30
Kuchnia Żoliborz Warszawa strefa pod antresolą
920,80 zł netto
Za dzień
Kuchnia Żoliborz Warszawa strefa barowa
690,60 zł netto
Za dzień
Kuchnia Żoliborz Warszawa event room
230,20 zł netto
Za dzień
Event room
10 m2
10
10

Kuchnia Żoliborz

Przejdź do prezentacji

Kuchnia ŻoliborzLokalizacja: Kuchnia Żoliborz znajduje się przy ul. Rydygiera, na Żoliborzu, kilkaset metrów do Placu Grunwaldzkiego i Ronda Radosława, przy którym mieści się największe centrum handlowe w Polsce - Westfield Arkadia. Obiekt: Odnowiony i designersko urządzony budynek poprzemysłowy.  Sale konferencyjne: Kuchnia Żoliborz oferuje przestrzeń eventową dla nawet 300 osób na bankiecie stojącym.  Restauracje: Restauracja serwuje dania…