Przestrzeń:

Strefa pod antresolą

Obiekt:
Kuchnia Żoliborz
40os. Konferencja Teatralnie
50os. Bankiet Bankiet stojący
40m2 Powierzchnia 0 x 0 x 0

Opis przestrzeni Strefa pod antresolą


Kuchnia Żoliborz Warszawa strefa pod antresolą

Strefa pod antresolą – sala konferencyjna o powierzchni 40 m² w Kuchnia Żoliborz w miejscowości Warszawa.

Może pomieścić na konferencję 50 osób w ustawieniu bankietowym i 40 osób w ustawieniu teatralnym.

Można tu organizować m.in. konferencje, eventy i szkolenia.

Klimatyzacja Klimatyzacja
Zaciemnienie regulowane Zaciemnienie regulowane
Dostęp do światła dziennego Dostęp do światła dziennego
Nagłośnienie sufitowe Nagłośnienie sufitowe
Internet Wi-Fi Internet Wi-Fi
  • Projektor
  • Ekran wbudowany
  • Tablica
  • Flipchart
  • Mikser audio
  • TV / monitor LCD
  • Regulowane oświetlenie
  • Wygłuszenie
  • Prąd - gniazdo trójfazowe
  • Scena / podest
  • Brak kolumn
  • Wjedzie samochód

Inne przestrzenie w Kuchnia Żoliborz

Parametry sal

Kuchnia Żoliborz Warszawa sala główna
2 302 zł netto
Za dzień
Sala główna
100 m2
100
80
Kuchnia Żoliborz Warszawa antresola
920,80 zł netto
Za dzień
Antresola
40 m2
40
30
Kuchnia Żoliborz Warszawa strefa barowa
690,60 zł netto
Za dzień
Kuchnia Żoliborz Warszawa event room
230,20 zł netto
Za dzień
Event room
10 m2
10
10
Kuchnia Żoliborz sala na parterze
4 604 zł netto
Za dzień

Kuchnia Żoliborz

Przejdź do prezentacji

Kuchnia ŻoliborzLokalizacja: Kuchnia Żoliborz znajduje się przy ul. Rydygiera, na Żoliborzu, kilkaset metrów do Placu Grunwaldzkiego i Ronda Radosława, przy którym mieści się największe centrum handlowe w Polsce - Westfield Arkadia. Obiekt: Odnowiony i designersko urządzony budynek poprzemysłowy.  Sale konferencyjne: Kuchnia Żoliborz oferuje przestrzeń eventową dla nawet 300 osób na bankiecie stojącym.  Restauracje: Restauracja serwuje dania…