Od 14 listopada podwarszawski hotel konferencyjny Narvil zaprasza do Studia Aruana – nowej przestrzeni w restauracji, która w swej designerskiej aranżacji jest miejscem z przeznaczeniem nie tylko kulinarnym, ale również biznesowym.
Studio Aruana to połączenie sztuki kulinarnej z luksusem i designem. Szefem Kuchni jest Witold Iwański, którego kuchnia cechuje się nietuzinkowymi połączeniami smaków, prostotą i perfekcją wykonania. Sprzęt, w jaki wyposażono kuchnię jest marki z ponad 330-letnią tradycją istnienia - Gaggenau. Nowa część restauracyjna podzielona jest na trzy strefy: Kreacji, Degustacji i Relaksu. Pierwsza powstała z myślą o ekskluzywnych i interaktywnych pokazach kulinarnych. Strefa Degustacji to miejsce, gdzie można wspólnie próbować przygotowanych przez siebie potraw oraz specjałów Szefa Kuchni. Natomiast trzecia strefa to miejsce służące odpoczynkowi oraz spotkań z sommelierem.
- Doświadczenie kulinarne w naszym Studio, to nie tylko oryginalny sposób na spędzenie czasu, ale również niecodzienna możliwość zaskoczenie partnerów biznesowych oryginalnym miejscem spotkania. Wkładamy wiele serca i zaangażowania w ten projekt. Wierzę, że wszyscy odwiedzający Studio Aruana odczują jego wyjątkowość. – komentuje Grażyna Kowalczyk, Dyrektor Generalny Hotelu Narvil, Hotelarz Roku 2014.
Uroczyste otwarcie Studia miało miejsce 14 listopada br.
Eleganckie konferencje pod Warszawą
Hotel Narvil Conference Spa w Serocku pod największym miastem w Polsce – Warszawą - wyposażony jest w 33 sale konferencyjne o łącznej powierzchni 4000 mkw. Największy event, jaki można tu zorganizować może liczyć nawet 1300 osób.
Ponadto, hotel oferuje 332 pokoje i apartamenty oraz nowoczesne Niagara SPA z basenem, salą fitness, kręgielnią, kortami do squasha i tenisa. Natomiast pod gołym niebem można cieszyć się odpoczynkiem na plaży oraz korzystać z miejsc grillowych i piknikowych. Lokalizacja sprzyja relaksowi - wokół hotelu w pobliskich lasach nie brakuje ścieżek rowerowych i pieszych, a na rzece Narew skorzystać można z wodnej przystani.